Skip to content

Transpiratia picioarelor, cum o eviti?

Te intrebi cum poate deveni o zi de vara un adevarat cosmar? Simplu, din momentul in care iti miros picioarele. Chiar daca transpiratia picioarelor e un fenomen normal, ea fiind cauzata de caldura intensa, stresul, oboseala saude  kilogramele in plus, problema este ca miroase ingrozitor. Cauza mirosului pestilential este combinatia dintre secretiile glandelor sudoripare si flora bacteriana.

Ok, am aflat ce si cum. Problema este cum evitam transpiratia picioarelor. iata cateva tips-uri, mai vechi si mai noi.

Alege incaltaminte cat mai minimalista, care absoarbe transpiratia. Recomandarea mea- slapii UGG, fabricati din lana de Merinos care, paradoxal, tine racoare vara picioarelor tale si au puterea magica de a absorbi transpiratia. Le gasesti pe magazin online de slapi – Uguri.ro.

Evita slapii din plastic, sunt prieteni buni cu transpiratia picioarelor, iar la sfarsitul zilei nu vrei sa stii cum se vor simti picioarele tale.

Poarta doar sosete din bumbac. Asta cel putin pe timp de vara, atunci cand picioarele tale sunt mult mai predispuse transpiratiei.

Foloseste produse antiperspirante. Recomandarea mea? Produsele Scholl, disponibile intr-o gama larga, imbogatite cu extracte naturale, de la aluna  pana la menta.

Remediile din batrani si-au dovedit eficienta. Bicarbonatul alimentar de sodiu, pudra de talc cu uleiurile camforate sunt remedii care s-ar putea sa functioneze.

Dar tu, ce trucuri folosesti vara ca sa scapi de transpiratia picioarelor?

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

One Comment

  1. adriana adriana

    buna,
    personal aplic putina pudra evera pe picioare inainte sa pun ciorapul, functioneaza ft ft bine. am invatat-o de la mama, care se tamponeaza cu pudra evera la subrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *