Skip to content

Ca la mama tehnologiei acasă

Pană de curent. Coșmarul oricărui dependent de tehnologie. S-a întâmplat de puține ori în ultimii ani să se ia curentul, dar m-au marcat atât de mult orele în care îmi era tăiată porția de laptop, consolă, televizor, încât m-am hotărât: mi-am luat generator de curent electric. Asta a fost doar așa, de încălzire, ca să vă faceți o idee cam unde mă aflu pe scara împătimiților de tehnologie. Da, am trecut până și de faza negării, sunt irecuperabilă de-acum.

Eh, dar acum, că m-am descărcat și mi-am dezvăluit patima, să vă povestesc puțin despre casa mea. Micuțul apartament, mai bine zis, un sanctuar al tehnologiei. Accesorii laptop, micul meu colț de gaming, toate sunt acolo, în refugiul meu de după o zi lungă de lucru. Nu-mi lipsește nimic, am până și suport de laptop cu cooler inclus, pentru că mi se părea că se încinge prea tare mititelul când o ardea pe programe de editare foto.

Câinele Tutu nu e nici el străin de ce se întâmplă de câțiva ani în casă. Are și el gadgetul lui, o lesă cu cip, pe care o poartă cu mândrie, mai ales că știe că în momentul în care îi pun lesa se iese afară la plimbare.

via GIPHY

Tehnologia ne-a intrat în casă pe ușa din față (ori de câte ori vine curierul cu ceva gadget nou apărut, pe ușa din față intră) și nu se dă dusă, nici măcar pe geam, desi babacii, când mai vin în vizită la mine, mai au tentația să arunce consola pe geam.

Colțul de gaming e bine pus la punct și adesea vizitat, după ce se stinge lumina, începe distracția, cam asta e singura regulă.

Imagine realizata cu Canva.com

Ce-mi mai plac jocurileee! Heroes 3 a fost prima și marea mea iubire, dar m-am adaptat și eu cu vremurile și acum sunt pe consolă, elegant.

Colțul de gaming e oaza mea de visare, de adrenalină, de joacă. Da, sunt ditamai adultul, dar asta nu mă împiedică să mă joc. Fetița e deocamdată prea mică pentru jocuri video, iar câinele Tutu nu pare interesat. Dar mai e puțin și o primesc și pe pișpirică în jocurile mele. Abia aștept! Noua generație de gameri se pregătește să intre în joc.

Imagine realizata cu Canva.com

Aliatul meu în tot ce tine de periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri și tehnologie în general este Spacer, care e pe piață încă din 2012. Cam de când a început și aventura mea digitală. Iți recomand, dacă vrei să te bucuri de tehnologia la tine acasă. Și sigur vrei!

Eu, deși mi-am upgradat casa în așa fel încât să mă simt ca pe nava Enterprise uneori, cu leduri cu senzori în mobila de bucătărie, cu aplicații cu care controlez electrocasnicele, sunt tot timpul sunt în alertă. Dar dacă apare ceva nou pe piață care mi-ar putea ușura și mai mult viața și nu sunt pe fază? N-aș putea trăi cu gândul acesta! Așa că da, urmăresc review-urile unor bloggeri în legătură cu noile apariții în materie de gadgeturi, citesc reviste pe nișa science&technology și nu las tehnologia să treacă pe lângă mine fară să mă bucur de ea. E un mod de viață, așa cum alții nu se pot imagina trăind fară să urmarească parcursul echipei de fotbal preferate, așa și eu, cu gadgetăria. Partea bună este că îmi ușurează simțitor viața, mie îmi rămâne mai mult timp să…mă joc.

Imagine realizata cu Canva.com

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *