Skip to content

Care e legatura dintre Heroes 3 si un lantisor? Sau dintre o bijuterie si suflet?

Tehnologia a intrat rasunator in viata mea, pe ritm de batalii la portile cetatii. Mai exact, odata cu Heroes of Might and Magic. Joc pe care l-am jucat aproape zi de zi, timp de 2 ani. Imi aduc aminte ca la un revelion tot asta am facut, pana dimineata: am jucat Heroes. Heroes 3 a fost prima și marea mea iubire, dar m-am adaptat și eu cu vremurile și acum sunt pe consolă, elegant.

A doua mare iubire a fost sotul, care si el, la randul lui, juca Heroes. Eh, dar acum, ca m-am descarcat și mi-am dezvaluit patima, sa va povestesc putin despre casa mea. Micul apartament e, mai bine zis, un sanctuar al tehnologiei. In el troneaza scaunul de gaming, desigur, micul meu colt de gaming, e refugiul meu de după o zi lunga de lucru. Nu-mi lipseste nimic, am pana și suport de laptop cu cooler inclus, pentru că mi se părea că se încinge prea tare mititelul când o ardea pe programe de editare foto.

Cainele familiei are și el gadgetul lui, o lesa cu cip, pe care o poarta cu mandrie, mai ales ca stie ca in momentul in care ii pun lesa se iese afara la plimbare. Si mai nou, de cand a aparut o fiinta balaie si foarte vocala in viata noastra, Iris pe numele ei, i-am predat stafeta in materie de tehnologie. Incepand cu un baby monitor, acum are bratara de monitorizare, masini cu telecomanda, se joaca si ea pe consola, ce mai, suntem bine ancorati in era digitala ce se desfasoara pe repede-nainte.

Asadar pot zice ca tehnologia ne-a intrat în casa pe usa din fata caci ori de cate ori vine curierul cu un gadget de noua generatie, pe usa din fata intra.

 

Bijuteriile inteligente de la Anyoli România

Va dati seama ca, avand asemenea antecedente cu tehnologia, am fost super incantata sa aflu ca exista bijuterii inteligente, de la Anyoli România. Ele dispun de stocare inteligentă si sunt bijuterii ce pot oferi, printr-un mesaj, poza, video, link sau document, zeci de emotii puternice, sute de momente si mii de amintiri ce nu se vor pierde niciodata.

Planuiesc sa-mi fac cadou de ziua mea, care e luna viitoare, mai exact un lantisor fin, cu pietre semi-prețioase si avand stocata muzica din Heroes 3. ma va bine dispune si-mi va trezi o multime de amintiri!

Iar sorei mele, care e la mare distanta de mine, vreau sa-i daruiesc o pereche de cercei inteligenti cu un video de-al nostru, din copilarie, cand am fost cu tata la pescuit. Tata s-a dus, intre timp, dar amintirile sunt inca vii. Cred ca e un mod perfect de a te (re)conecta cu cineva drag, de departe, mai ales acum, ca incepe sezonul cadourilor.

 

Come si fa?

Dar hai mai bine sa va povestesc cate ceva despre cum functioneaza un cadou-viu marca Anyoli România.

 • -accesezi www.anyoli.ro;
 • -alegi bijuteria care se potrivește cu emoția pe care vrei să o transmiți;
 • -după ce adaugi bijuteria în coșul de cumpărături, încarci mesajul special ce are menirea să dea viață cadoului tău;
 • -poți încarca un mesaj text, poza, video, link sau chiar un document tip Biblia, astfel încât ceea ce oferi să fie cu adevărat din suflet pentru suflet;

De retinut:

 • -Pentru ca destinatarul sa se poată bucura de cadoul tau special, este nevoie să se asigure că atat datele mobile / WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite;
 • -telefonul de pe care va fi scanat cadoul viu trebuie sa aiba instalată aplicația Anyoli;
 • -imediat ce persoana pe care vrei să o surprinzi va atinge cadoul viu de telefon, va putea vizualiza mesajul ori de cate ori va dori sa te simta aproape;
 • -odata citite, mesajele pot fi accesate și offline;
 • -poti schimba mesajul din bijuteria oferita persoanei dragi în orice moment;
 • -destinatarul va fi notificat în momentul în care mesajul s-a schimbat;
 • -tu vei fi notificat în momentul în care mesajul este citit prima oara de catre destinatar;
 • -ai posibilitatea de a schimba mesajul ori de cate ori vrei.

Dar voi? Ce cadouri planuiti sa le faceti celor dragi, acum ca vine in curand decembrie cea cu raceala afara si cu caldur ain suflete?

Articol scris pentru SuperBlog, editia de toamna 2021.

Sponsor:

 

 

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *