Skip to content

Ce cadou poți să-i faci unuia care are de toate?

Acum câțiva ani (mulți), pe când eram studentă, era extrem de simplu să găsesc cadourile potrivite pentru prietenii mei. Nu pentru că aș fi fost eu mai deșteaptă pe vremea aia ci din simplul motiv că marea majoritate dintre noi eram săraci, așa că era ușor să identific o lipsă și să umplu un gol cu un cadou reușit.

Ei, anii au trecut, vremurile s-au schimbat, la fel ca și prietenii mei. Acum nu le lipsește nimic. Ce cadou poți să-i faci unuia care are de toate? Aici problema devine cu adevărat intensă. Omul își face city break-urile regulamentar, merge la sală, la concerte, la stand up-uri, când i se termină stocurile de ceva pune mâna și-și cumpără online, are și cărți, are și decorațiuni prin casă, are de toate. Omul cu pricina e un prieten vechi, pe care îl cunosc precum îmi cunosc liniile din palmă, așa că s-ar presupune că ar trebui să găsesc rapid o idee de cadou pentru el. Dar tocmai asta mă încurcă, faptul că are de toate.

În pană de idei de cadouri pentru bărbaţi? Intra pe MindBlower

Norocul meu este că am dat de cei de la MindBlower, care au creat o comunitate atât de specială, formată din oameni-dăruitori, atenţi la cei din jurul lor. Simplul fapt că am intrat pe site-ul lor mi-a dat nu numai zâmbete pe sub mustaţă, ci și, cum să vă zic, idei. Pentru prietenul ăsta despre care vă spuneam că are de toate, am găsit o super idee de cadou: un set de şah şi accesorii vin, plus Caseta Deluxe. Cu asta îmbin cele două mari hobby-uri ale lui: șahul și vinul, așa că n-am cum să dau greș.

Alte cadouri pentru bărbați care mi s-au părut interesante sunt Decantorul de vin Rotativ și Șosetele Amuzante Bring Me Wine.

Cadouri, cadouri, în curând vine luna cadourilor

Urmează în decembrie onomastica unei prietene din facultate, așa că am dat o ocheadă și peste lista de cadouri pentru femei de pe MindBlower, și am ales o Cutie bijuterii, cu cheiţă, Verde smarald pentru ea. Toate celelalte prietene îi vor aduce bijuterii, așa că m-am gândit să aibă o casetă în care să și le organizeze pe căprării: gablonțurile la gablonțuri, argintăria la argintărie, aurul la aur.

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez cel mai mult la o prietenie veche e tocmai ăsta: că ne putem face cadouri trăznite, fără că cineva să iasă lezat din ecuația asta. Bă dimpotrivă, ne distrăm de minune în momentul în care ne oferim cadouri. Bucuria mea, când dăruiesc, e de cele mai multe ori mai mare sau egală cu cea a primitorului, așa că e o activitate plăcută pentru toate părțile implicate.

Iar luna decembrie e apogeul acestei activități binecuvântate. Atâtea sărbători, ba de nume, ba religioase, unde mai pui că am și câteva zile de naștere în familie, plus Secret Santa de la firmă. Toate evenimentele acestea “cer” cadouri pe măsură. Noroc cu MindBlower, că mă scoate din încurcătură de fiecare dată.

Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește cadou

Contează enorm de mult să găsești un cadou care să vină cu un mesaj, cu o poveste, care să țeasă apoi în jurul lui o poveste amuzantă sau înduioșătoare. Doar așa poți face dintr-un simplu cadou un cadou memorabil. Prietenii au, fiecare în parte, o poveste a lor. Trebuie doar să avem disponibilitatea și, până la urmă, iubirea, de a le observa și de a le ști povestea. Din momentul acela, misiunea de a le găși cadoul potrivit devine mult mai ușoară. Iar cu un site și cu o comunitate cum sunt cele create de MindBlower, ai parte de idei de cadouri dintr acele mai năstrușnice și mai reușite. Check it out: https://mindblower.ro/cadouri-barbati

Dar tu? La cine apelezi când cauți un cadou pe ultima sută de metri? Te aștept în secțiunea de comentarii.

Foto via: Mindblower.ro

Articol scris pentru SuperBlog, ediția de toamnă 2022.

Sponsor:

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *