Skip to content

Cei trei D care au speriat dăunătorii, microbii si acarienii

Trăiesc în comuna-satelit a unui mare oraș. Pe lângă imensa populație de oameni, în localitate mișună și alte feluri de viețuitoare, și nu mă refer aici la cățeluși, pisicuțe sau papagali.

Dacă vă nimeriți pe la 8 dimineața pe anumite străzi, la ora la care se ridică gunoaiele, veți fi surpinsi să vedeți zeci de șobolani de diferite mărimi și greutăți alergând dezorientați din tomberoane. Presupun că asta se întâmplă în cele mai multe așezări urbane, de la noi sau de afară. Deci nu e ceva deosebit. Mai ales că există soluții reale la așa ceva.

Astăzi n-o să mă plâng, deși tare îmi place. O să vin în schimb cu soluții reale la probleme reale.

 

Aveți nevoie de deratizare, dezinfecție sau dezinsecție? Alegeți compania DDD acreditată CEPA!

colaj ddd

 

Dacă te afli în acel moment în viață în care vrei să te convingi că ai ales cea mai bună companie de deratizare, dezinsecție sau dezinfecție, trebuie să te ghidezi după următorul criteriu: trebuie să fie o companie acreditată CEPA, ceea ce înseamnă că este o companie cu credibiliate, care respectă standardele Europene în materie de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. E modalitatea cea mai simplă să scăpați rapid de dăunători, microbi sau acarieni.

Te întrebi, probabil, care e procedura. Poate îți imaginezi că trebuie să completezi formulare, sau să umbli pe la ghișee. Nici gând! Tot ce trebuie să faci e să suni la Compania DDD, care are peste 10 ani de experiență și de aici încolo se ocupă ei.

Dacă edilii lucrează pe bucata lor, adică organizează o dezinsectie exterioară, iau noi ne-o facem in perimetrul nostru, a se citi pe la casa fiecăruia, vom avea toate șansele să trăim într-un mediu sigur, nepopulat de musafiri nepoftiți.

 

Beneficiile colaborării cu o firmă DDD acreditată CEPA

Înainte de a-i alege pe ei, am făcut o cercetare de piață, așa cum fac de fiecare dată înainte de a lua o decizie importantă. Așa am aflat că cei de al Compania DDD sunt profesioniști adevărați, și asta se vede de la aparatura modernă folosită, până la produsele produse avizate de Ministerul Sănătății și personalul instruit corespunzător standardelor.

Mai mult, compania mizează pe sustenabilitate, ceea ce este un mare plus, în ochii mei.

Și cum nu-mi place să îmi asum riscuri, îmi place că cei de la DDD oferă garanție 300% pentru ceea ce fac, deci nu ai nimic de pierdut dacă apelezi la ei.

Și, bineînțeles, DDD e o companie acreditată CEPA, ceea ce înseamnă că utilizatorii serviciilor de combatere a dăunătorilor din Europa lucrează doar cu companii profesioniste de combatere a dăunătorilor (companii Certificate CEPA), pentru siguranța cetățenilor și a mediului înconjurător.

 

Cei trei D care alungă dăunătorii

Deratizare

Dezinfecție

Dezinsecție

Trei acțiuni în forță care iți aduc un mediu mai curat și mai sigur, lipsit de dăunători. De la căpușe și purici până la temuții șobolani, dăunătorii împrăștie boli și o stare de nesiguranță, mai ales pentru mămici ca mine.

Cum ar fi să ies cu cel mic la un picnic cinstit și să ne alegem cu câteva căpușe plasate strategic pe pielea lui de porțelan? Nici nu vreau să mă gândesc la asemenea scenariu. Iar când dăunătorii sunt chiar în incintă, stresul și teama cresc și mai mult. Gândaci care să-mi mișune prin bucătărie, sau o invazie de furnici care să-și croiască drum de la borcanul cu miere spre te miri ce ascunzătoare, sau vreun șoarece care să atenteze la bunătățile din cămară. Un film de groază, dacă mă întrebați pe mine. Iată de ce cei trei D sunt mai importanți decât s-ar crede, atunci când aceste acțiuni sunt făcute ca la carte.

Ca să te asiguri că așa va fi, alege Compania DDD – expertă pe piața din România în întreprinderea serviciilor de deratizare, dezinfecție și dezinsecție, o echipă care îți oferă o soluție eficientă pentru orice problemă pe care o ai legată de dăunători. Încă din 2011, compania oferă celor care au nevoie servicii de calitate, bazate pe standarde naționale și europene. Activează în București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța, ca urmare, dacă esti de aici, nu mai trebuie să suni un prieten să-ti recomande pe cineva.

Dacă te numeri printre cei care au adoptat un stil de viață BIO, ai un motiv in plus să alegi compania DDD. Eu plănuiesc să fac o dezinfecție BIO a casei, ca să fiu sigură că vom trăi într-un mediu curat şi sigur.

? Bio dezinsecția, realizată cu ajutorul tehnologiei AquaPy®. Bio dezinsecția este o metodă de decontaminare recomandată până și celor mai sensibile spații, acestea putând fi repuse în folosință imediat, în doar cateva ore de la aplicare. În plus, nu dăunează în niciun fel mediului înconjurător.

? Bio-dezinfecția care, spre deosebire de nebulizarea clasică care crează o ceață umedă, se bazează pe generarea de ceaţă uscată, ce nu produce umezeală şi nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putându-se trata şi echipamentele electronice.

? Deratizarea BIO este acţiunea de eliminare a animalelor rozătoare dăunătoare prin mijloace ecologice, cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali.

 

Video baza Pexels.com, imagini via companiaddd.ro

Bun, acum că v-am dat pontul, vă aștept în secțiunea de comentarii cu soluțiile pe care le-ați găsit voi în lupta cu dăunătorii. Ați apelat vreodată la o astfel de companie? Cum vi se pare ideea unei dezinsecții a casei, acum, în prag de primăvara?

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

2 Comments

  1. ICDP ICDP

    Sa-ti fie de folos, Alina! Si eu planuiesc o curatenie generala, cu dezinsectie inclusa 🙂

  2. Alina Alina

    Ca tot e vremea curateniei de primavara, n-ar strica si o dezinsectie, sa fie treaba treaba. Mersi de pont!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *