Skip to content

Ierni, haine, și magie, ca-n copilărie

Iernile sunt magice când ești copil. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri serile lungi, dar pline de lumină, în care mă făceam că dorm înainte să vină mult așteptatul Moș Crăciun. În casa bunicii erau câteva reguli clare, una dintre ele era așa: copiii trebuiau să doarmă puțîn, până apuca Moșul să se strecoare pe horn și să așeze cadourile sub brad. Era atât de bătrân, sărmanul, încât îi lua destul de mult să ducă la bun sfârșit toată operațiunea.

Și, ce era mai grav, tot din cauza bătrâneții, începuse să uite. Cel puțin așa ne spuneau ai mei, că Moșul e bătrân, și cam uita. Așa a fost în fiecare an din copilăria mea. Eu îi scriam să-mi aducă tot felul de hăinuțe și încălțări, care mai de care, dar el, bietul, uita de fiecare dată. Probabil că fusese înainte pe la toți copiii din cătunul de munte, iar pe când era să ajungă la mine isi epuizase deja sacul cu frumuseți.

Îmi aducea și mie cadouri, dar mai mult dulciuri și jucării, de hainele mult dorite uita de fiecare dată. Dar nu-i nimic, m-am făcut mare, am stat demnă pe picioarele mele și pe…banii mei. Așa că a venit vremea să-mi cumpăr hainele pe care mi le doresc, când îmi doresc. Mai ales de când există site-uri precum Answear, pe care găsesc peste 500 de mărci de top, mii de produse pentru tine și cei dragi și multe ocazii la modă.

Voi face o întoarcere în timp și-mi voi alege de pe https://answear.ro/k/copii/fete/încălțăminte articole pe care mi le doream mult în copilărie. Voi începe de jos, cu încălțămintea. Niște cizmulițe îmblănite ar fi fost perfecte pe vremea aceea, mai ales că altfel erau iernile, reci-reci și cu zăpadă ca-n povești.

 

Pe lângă nelipsitul brad și dulciuri, colinde și strălucire, căci țin minte că număram secundele până când avea să înceapă cea mai importantă noapte a anului, mi-ar fi plăcut să fi găsit și niscaiva hăinuțe de fetițe sub brad. Geci și ghete pentru copii mi-aș fi dorit în mod special, căci astea erau de sezon.

Cel mai mult îmi amintesc că-mi doream un trening. Dar din acela original, nu turcesc, cum se mai găseau pe vremea aceea. Avea Sorin, băiatul cu rude în străinătate un trening original și toți copiii făceam cerc în jurul lui când apărea îmbrăcât cu treningul lui midnight-blue, impecabil, aproape strălucitor.

A găsit acest Adidas Originals Compleu copii pe Answear și mintea mi-a sărit instant la cât de bucuroasă aș fi fost să fi avut așa ceva în copilărie.

Să nu credeți că am avut o copilărie nefericită, cu toate aceste neajunsuri de natură vestimentară. Eram inotdeauna curate eu și sora-mea, chiar dacă în țoale vechi. Acesta e meritul maică-mii.

Când văd copiii de azi, îmbrăcăți cu cele mai noi și mai moderne haine, mă bucur pentru ei. Sunt alte vremuri, alte oferte, alte standarde. Și, de când cu online-ul, totul este mult mai ușor. Mai ales dacă faci cumpărături de pe Answear, ai parte de cumpărături fără riscuri: „Cumpărături inutile” este un concept străin celor de la Answear – se pot returna cu ușurință produsele comandate în termen de 30 de zile de la data livrării. În plus, pentru comenzile de minimum 200 lei Answear asigură livrare și retur gratuite, pentru că oricine să se bucure fără riscuri de noi experiențe cu modă. Sună bine!

Dar voi? Ce haine v-ați fi cumpărat dacă ați fi avut oferta de haine și încălțări pentru copii de azi la dispoziție, din doar câteva clickuri?

Articol scris pentru SuperBlog, ediția de toamnă 2022.

Foto via answear.ro

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *