Skip to content

Mai mult decât bijuterii, momente stocate care sa stârnească emoții

O bijuterie Anyoli e prilejul perfect să-ți arati admirația pentu cea mai bun prietenă. În cazul meu, se apropie cu pași repezi ziua ei, așa că, știind-o mare fană a bijuteriilor elegante, ii voi oferi o brățara adorabilă. Brățara însă nu e doar o creație artistică și fașionistică de excepție, e mult mai mult de atât, face parte din categoria brățări inteligente. Dar pentru a va dezvălui de ce e atât de specială, o sa va familiarizez putin cu conceptul Anyoli România.

Tot pe Anyoli am găsit, în secțiunea coliere inteligente  și acest superb colier din perle, pe care mi-l pot imagina la gât, accesoriul perfect la o little black dress, pe care aș putea sa o port la un cocktail party.

Cât despre lanțul minimalist, cu pandantiv în forma de inima, m-a cucerit de la prima vedere. Dacă vrei sa cauți lantisoare cu pandantiv, intra pe Anyoli.ro. Prin Anyoli România, inovație ce aparține Nadiei Vișan, nici timpul și nici distanța nu mai sunt impedimente pentru iubire. prietena mea va fi mega incantata de o asemenea bijuterie inteligenta, n-am nici o îndoială!

Am aflat de ceva timp de ei, de Anyoli, cu ale lor bijuterii inteligente, al căror nume vine de la faptul ca dispun de stocare inteligentă si sunt bijuterii ce pot oferi, printr-un mesaj, poza, video, link sau document, zeci de emoții puternice, sute de momente si mii de amintiri ce nu se vor pierde niciodată.

Plănuiesc sa-i fac cadou de ziua prietenei mele o brățară ca cea de mai sus, avand stocată muzica din Game Of Thrones, serial cu care avem noi o poveste mai specială, pe care v-o voi povesti însă într-un alt episod. Sunt sigura ca un asemenea cadou o va bine dispune si-i va trezi o multime de amintiri! Cred ca e un mod perfect de a te (re)conecta cu cineva drag, de departe, mai ales acum, ca incepe sezonul cadourilor.

 

Cum pot face si tu cadou o bijuterie inteligenta de Ła Anyoli Romania

Dar hai mai bine să vă povestesc cate ceva despre cum funcționează un cadou-viu marca Anyoli România.

 • -accesezi www.anyoli.ro;
 • -alegi bijuteria care se potrivește cu emoția pe care vrei să o transmiți;
 • -după ce adaugi bijuteria în coșul de cumpărături, încarci mesajul special ce are menirea să dea viață cadoului tău;
 • -poți încarca un mesaj text, poza, video, link sau chiar un document tip Biblia, astfel încât ceea ce oferi să fie cu adevărat din suflet pentru suflet;

Ce trebuie sa știi înainte de dărui acest cadou:

 • -Pentru ca destinatarul sa se poată bucura de cadoul tau special, este nevoie să se asigure că atat datele mobile / WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite;
 • -telefonul de pe care va fi scanat cadoul viu trebuie sa aiba instalată aplicația Anyoli;
 • -imediat ce persoana pe care vrei să o surprinzi va atinge cadoul viu de telefon, va putea vizualiza mesajul ori de cate ori va dori sa te simta aproape;
 • -odata citite, mesajele pot fi accesate și offline;
 • -poti schimba mesajul din bijuteria oferita persoanei dragi în orice moment;
 • -destinatarul va fi notificat în momentul în care mesajul s-a schimbat;
 • -tu vei fi notificat în momentul în care mesajul este citit prima oara de catre destinatar;
 • -ai posibilitatea de a schimba mesajul ori de cate ori vrei.

Cel mai mult m-a atras la aceste bijuterii inteligente unicitatea lor, faptul ca stochează momente din viața noastra, din relațiile noastre, din bucuriile și din trecutul nostru comun. E un cadou nu numai inteligent, ci de-a dreptul înduioșător, așa ca, dacă și tu ești într-un impas în a alege cadoul perfect pentru cineva drag, mai ales acum, ca se apropie sărbătorile de iarna, iei recomand sa arunci o privire peste colecția de bijuterii marca Anyoli.

Dar voi? Ce cadouri planuiti sa le faceti celor dragi, acum ca vine in curand decembrie cea cu raceala afara si cu caldura in suflete?

Articol scris pentru SuperBlog, editia de toamna 2022.

Sponsor:

 

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *