Skip to content

Povestea Depozitului Virtual merge mai departe

Bună, sunt Mara și sunt Francizat Depozit Virtual. Bine, sunt mult mai multe chestii, mamă, soție, pasionată de tehnologie, de gaming, de scris. Dar astăzi voi vorbi despre fațeta aceasta a mea. Am pornit în povestea asta pentru că îmi doream să ajut, să văd cu ochii mei cum ajutorul pe care îl dau oamenilor se transformă în ceva constructiv, ba mai mult, se transformă într-o construcție în toată regula.

Avusesem o perioadă în care, deși aparent nu-mi lipsea nimic din viață, tocmai asta îmi lipsea – umanitatea, faptele bune, ajutorul real dat semenilor mei. Mă învârteam în micul meu cerc, zilele erau la fel, totul mergea ca pe roate. Dar lipsea ceva din viața mea.

Când am aflat despre Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro: https://vindem-ieftin.ro/ și al lor Depozitul Virtual, am simțit că, devenind Francizat, pot ajunge să-mi umplu golul din viață. Și să ajut oamenii să construiască ceva frumos, durabil. Partea și mai frumoasă era că urma să am de-a face cu oameni setați deja pe gândul de a construi, așadar oameni de acțiune, care cred într-un viitor mai bun. Oameni pe gustul meu.

 

Ce înseamnă și cu ce se ocupă Depozitul Virtual

Sursa foto si prelucare: Canva

 

O să vă spun mai întâi, pe scurt, cu ce se ocupă Depozitul Virtual, pe care urma să-l reprezint. Acționând fix ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții, în cazul Depozitului Virtual, relația e mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Ca și cum ar cumpăra dintr-un depozit local, clientul are marfă de calibru transportată la adresă, recepționând marfa doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

Clienții se bucură de beneficiile unui depozit de materiale de construcții de proximitate, dar elimină din preț costurile adunate de-a lungul lanțului de distribuție. Am observat că cei care construiesc, așadar noii mei clienți, aveau ceva în comun: vise mărețe și timp puțin. Depozitul Virtual tocmai asta face: le redă clienților cea mai importantă resursă: timpul. Mai exact, clientul are parte de prețuri mai mici și, în loc să alerge după materiale de construcții din depozit în depozit, investește timp în lucrurile care contează pentru el.

 

Prima mea experiență ca Francizat Depozit Virtual

 

Sursa foto si prelucare: Canva

 

O să vă povestesc cum a decurs prima mea experiență ca Francizat Depozit Virtual. Mânată fiind în povestea aceasta de imboldul de a ajuta și de a mă ajuta să devin un om mai bun, mai empatic, am avut parte exact de clientul care putea să-mi destabilizeze tot edificiul meu interior. Un client neîncrezător.

-Și, doamna Mara, cum facem, plătesc pe metru pătrat la acoperiș? a fost una din întrebările lui inițiale. Avea în voce siguranța omului care le văzuse și le trăise pe toate în viață.

-Din ce am învățat și eu din experiența altor Francizați, clienții care aleg această opțiune pot fi pacăliți foarte ușor, i-am răspuns eu. Eu vă recomand să mergeți cu lista făcută de meseriaș, care conține tot necesarul de produse, nu doar tabla, în mai multe locuri. Așa vă creșteti simțitori șansele să fiți mulțumiți de oferta finală.

-Eu am doi copii, de aici și o grămadă de timp petrecut pe drumuri la activități extrașcolare, drumuri la cumpărături. Aș vrea să găsesc o cale mai ușoară de a realiza amenajările interioare și amenajările exterioare, așa încât să reduc cât mai mult drumurile și agitația căutării celui mai calitativ material, recunoscut omul.

-“Dacă oportunitatea nu-ți bate la ușa, construiește o ușă”, spunea Milton Berle. Vă aflați chiar în fața unei asemenea oportunități. E însuși conceptul pe baza căruia funcționăm noi, căci înainte de a fi lansat pe piața Depozitul Virtual, s-a făcut o estimare a nevoilor pieții, și tocmai problema enunțată de dumneavoastră a ieșit în evidență. Puteți să realizați inclusiv instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, tencuieli decorative și-orice altceva ce ține de amenajări, apelând la consultanță.

-Bun, și de unde știu că, odată banii de avans plătiți, nu mă trezesc că nu mai primesc materialele de construcții? Eu am luat destule țepe la viața mea în țara asta, doamnă, nu mă duc așa, cu capul înainte, continuă omul.

-Foarte bună și îndreptățită întrebarea, l-am îmbunat eu. Una dintre valorile în care credem aici, la Depozit Virtual, este să arătăm că se poate și altfel în România și ne dorim să fim un exemplu peste tot în lume pentru ca fiecare român să se mândrească oriunde ar fi. Avem tradiție pe piața românească și sute de recenzii de la clienți care ne dau feedback și care ne-au devenit prieteni. Cum credeți că am fi rezistat atâția ani pe piață dacă n-am fi parteneri de încredere? Este o lume deschisă acum, cu internet accesibil oricui. E foarte ușor să găsești informații și să-ți faci o părere. Munca pe care o duc consultanții noștri este cea mai bună carte de vizită:  o mână de ajutor într-un domeniu unde nimeni nu este de partea ta.

Omul începuse deja să mai lase din îndărătnicia inițială și își îndulci vocea:

-Bun, doamnă Mara, și cam care ar fi reducerea de care beneficiez apelând la Depozit Virtual, în comparație cu procedeul clasic, cum fac 98% din oameni, adică umblatul bezmetic de la un depozit la altul? fu curios bărbatul.

-Fiind, un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din România, o alternativă la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri, reducem costurile cu până la 10-15%. Cât despre timpul pe care-l câștigați apelând la noi, aici o să vă las pe dumneavoastră să vă faceți calculul, am râs eu.

Am auzit râsul puternic al bărbatului în telefon. Am știut în acel moment că tocmai începea prima mea prietenie cu un client al Depozitului Virtual.

 

Povestea merge mai departe

Prelucarre video: Canva

 

Au urmat mulți alți clienți, în anii ce au urmat. Mulți dintre ei au fost încântați de modul sustenabil în care funcționează achizițiile prin intermediul Depozitului Virtual, căci reducem la jumătate numărul camioanelor care transportă materiale de construcții pe șosele. La nivel mondial vom scurta lanțul clasic de la fabrică la client, vom contribui serios la scutirea cheltuielilor de logistică, stocuri sau depozitări, având astfel un impact pozitiv pentru mediul înconjurător.

Alți clienți au fost super încântați de preț, de reducerea de care au parte evitând comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Alții, cei mai multi, au fost încântați de cât de simplu și intuitiv este întregul proces de achiziționare a materialelor de construcție, indiferent dacă vorbim despre materiale pentru structură și fundație, izolații, tâmplărie PVC, sau pana sus, la acoperiș (vezi detalii). 

Dar voi? La cine a apelați când aveți nevoie de ajutor la achiziționarea de materiale de construcții? Va aștept în secțiunea de comentarii!

Poveste scrisă pentru ediția de toamnă a SuperBlog 2022.

Sponsor:

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *