Skip to content

Un ceas cadou face cât o mie de cuvinte. Hai la cumpărături pe ceasuri-shop.ro

Când l-am văzut prima oară, am rămas blocată secunde în șir în ochii lui migdalați, ciocolatii. Secunde pe care mi le număra, literalmente, un ceas vechi, dar încă impecabil. Am coborât privirea și i-am văzut mâinile de pianist. Purta un ceas la încheietură – un Seiko de la bunicul său, pe care-l purta cu mândrie și cu gândul la bătrânul care-i spusese atâtea povești.

Anii au trecut, dar ceasul a rămas accesoriul lui preferat. Și-a cumpărat cu timpul el o duzină de ceasuri, i-am făcut și eu cadou câteva (știam că n-aveam cum să dau greș), așa că și-a mărit colecția, ba și-a cumpărat chiar și o cutie specială pentru colecțiile de ceasuri.

Oricât ar părea de neobișnuit, am asociat întotdeauna bărbații adevărați cu acest accesoriu. Nu exclud că și parte din fascinația mea pentru el să fi izvorât tocmai din acest amănunt: că purta un ceas atât de special. Mai ales că prima noastră conversație despre asta a fost: despre un ceas legendar și apoi despre un bunic la fel de legendar.

What’s in a watch? De ce ar purta ceasuri bărbații adevărați? Un lucru e sigur. Nu pentru că ar avea neapărată nevoie de ceasuri. Într-o era în care ora exacta e nu mai departe decât ecranul smartphone-ului, laptopului sau smartwatch-ului, cât poate fi de greu să afli cât e ceasul?

 

Legătura dintre un ceas și un bărbat adevărat

 

Și totuși, de ce ar purta ceasuri bărbații adevărați? Simplu. Pentru că așa vor ei! Pentru că ceasul e un accesoriu extrem de masculin și de chic, în măsură să îți reflecte stilul și să-ți completeze ținuta.

Plus că, dacă e ales cu grijă, poate deveni o adevărată piesă de colecție, pe care ai ocazia s-o afișezi la încheietura mâinii, pentru un look fabulos.

Iar pentru alții, ceasurile sunt elemente ale Lumii Vechi, în care valorile erau prețuite și în care bărbații erau mai duri și mai calculați. Ceasurile sunt însă mult mai mult decât simple accesorii de măsurare a timpului. Sunt un simbol al luxului, motiv pentru care sunt apreciate de majoritatea oamenilor, indiferent de statut, vârstă sau stil de viață.

Oricare ar fi motivul, sunt absolut sigură că bărbații vor continua să poarte ceasuri mulți ani de acum înainte, chiar dacă însuși timpul s-ar schimba.

Cât despre mine, nu pierd nici o ocazie să-i fac omului meu un cadou. Nu stau să vină ziua lui ca să mi-suflec mânecile și să pornesc la vânătoare de ceasuri de net. Uite, de pildă luna viitoare sărbătorim 2 ani de căsătorie. Indiferent dacă va uita sau nu, eu tot mă voi afișa cu un cadou. Cu un ceas, ați ghicit!

Locul preferat de unde achiziționez ceasuri este ceasuri-shop.ro. Cum soțul e foarte pretențios când vine vorba de ceasuri, fac cumpărături de la cei mai buni. La ceasuri-shop.ro găsesc de la ceasuri care poartă semnătura brandurilor celebre – Guess, Versace, Seiko, Casio, Cavalli, până la ceasuri la preț mediu, dar foarte chic și rezistente, de la Tio, Skmei, Naviforce, Lige.

Magazinul online de ceasuri are o interfața intuitivă, un design simplu, minimalist, exact genul meu de site. Voi enumera și alte motive pentru care i-am ales pe ei:

 

Găsesc pe ceasuri-shop.ro ceasuri rezistente la apă

 

Colaj realizat cu Canva, foto ceasuri ceasuri-shop.ro

Un detaliu esențial, chiar dacă nu ai de gând să dai ture de bazin cu ceasul la încheietură. Însă, dacă porți un ceas nerezistent la apă, simplul fapt de a uita să-l dai jos la duș îl poate deteriora. Indicația de rezistență la apă e de mai multe tipuri, de pildă 3 ATM / BAR înseamnă că ceasul este potrivit utilizării zilnice și rezistă doar contactului accidental cu cantități mici de apă, de ex. ploaie. Ceasurile cu 10 ATM / BAR pot fi purtate și în timpul înotului, în timp ce 20 ATM / BAR ne indică faptul că putem face inclusiv scufundări cu el.

 

Tot aici găsesc ceasuri cu geamuri rezistente

 

Materialul geamului e esențial dacă iți dorești un ceas care să arate perfect tip de mai mulți ani. Pe ceasuri-shop.ro găsești numeroase modele de ceasuri cu geam de safir, considerat a fi cele mai dur material disponibil, căci e rezistent la zgârâieturi.

 

Video realizat cu Canva, poze ceasuri-shop.ro

Ce brățară aleg?

 

Soțul preferă stilul casual, minimalist. Im colecția lui de ceasuri are unele cu curea din oțel, piele, cauciuc sau combinată. De data aceasta îi voi alege un ceas cu curea din cauciuc, pentru că se comportă mai bine la apă și e ușor. Nu-mi fac griji, căci pe ceasuri-shop.ro găsesc orice variantă.

Bun, cele de mai sus sunt argumentele de ordin funcțional și estetic. La fel de mult cântăresc însă și argumentele practice. Cei de la ceasuri-shop.ro asigură o garanție de 24 de luni modelelor de ceasuri, timpul de livrare este de 24-48 h, iar în cazul kilometrilor suplimentari 48-72h., și au promoții de până la ‘70%. Iar dacă ceva nu-ți place la ceasul achiziționat, ai timp 14 zile să-i faci retur. Pe lângă ceasuri de mână, pe ceasuri-shop.ro găsești și tablete, telefoane mobile și bijuterii din argint.

Mă pregătesc de o seară în care voi sta frumușel în fotoliu și mă voi hotărî la un model de ceas care-l va da pe spate pe omul meu. Alegerea o voi face cel mai probabil între un Casio G-Shock complet negru și un North Edge Gavia, cu curea din silicon, echipat cu busolă și termometru. Ador că pot să-mi fac cumpărăturile atât de simplu, din doar câteva clickuri.

 

ceas cadou bărbați

Colaj realizat cu Canva, foto ceasuri ceasuri-shop.ro

 

Nici nu-mi dau seama care fericire e mai mare – a mea că plănuiesc totul ca la carte și am plăcerea de a dărui un ceas grozav unui bărbat grozav, sau a soțului, când se va trezi cu un asemenea ceas la încheietură.

Dar tu? Ai un magazin preferat de unde iți achiziționezi ceasuri și alte accesorii? Sunt curioasă să aflu de ce ai ales un anumit magazin și nu altul.

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *