Skip to content

Scrisoare catre Mosu’

Ne-am mutat abia de 3 ani la casa noua, asa ca bucataria mea nu stie inca sa scrie. Stie insa foarte bine ce vrea. E inca noua, stralucitoare si proaspata. Mai are nevoie de cateva achizitii inainte de a se numi o bucatarie complet echipata, asa cum mi-a marturisit ca vrea sa ajunga cand o sa se faca mare.

Mi-a incredintat mie dorintele ei, asa ca n-am avut de ales si le-am aranjat intr-o scrisoare catre Mosu’.

 

O scrisoare cat o mie de dorinte. Cu produse din magazin online Dajar

Draga Mosule,

 

Iti scriu si anul acesta din acelasi apartament modern, locuit de oameni frumosi, care se iubesc si se cearta cu aceeasi fervoare. Si care tot din dragoste stau ore intregi adapostiti de mine, pentru a prepara cele mai bune bucate pentru cei dragi. Mai ales in perioada asta, a sarbatorilor, trebuie sa-ti marturisesc ca orele dedicate gatitului s-au inmultit, sunt zile in care cuptorul dudie, penru a scoate din el, ca dintr-o cutie magica, prajituri si cozonaci de te lingi pe buze. Mosule, daca o sa te nimeresti intr-o astfel de zi, am sa-ti dau si tie cateva bunatati, sa ai pe drum. Stiu ca ai multe case de vizitat, asa ca o sa-ti prinda bine putina merinde.

Foto via Dajarmagazin

Voi incepe cu prima dorinta, cea mai arzatoare: o oala cu capac de sticla si cu invelis stone effect, in care sa se gateasca la foc mic toate sarmalele pentru masa de Craciun. Se poate folosi cu succes pe plita cu inductie cu care sunt echipata, asa ca e perfecta! Am gasit deja pe Dajar o asemenea oala, asa ca tu, Mosule, trebuie doar sa mi-o aduci.

Ca sa-ti fac cautarea mai usoara, sa stii ca poti achizitiona produsele din lista mea chiar din magazin online Dajar, sau fizic, din magazinele partenere (Carrefour, Cora, Mega Image, Metro, Auchan). Cei de la Dajar au in spate mai mult de trei decenii de existenta, iar inovatia si tehnologia au fost mereu motorul acestei companii, care a ajuns sa dezvolte propriul brand: Ambition.

Foto via Dajarmagazin

As mai vrea, Mosule, un set tacamuri, aranjate regulamentar intr-o valiza atragatoare. Am gasit asa ceva tot pe Dajar. Setul contine nu mai putin de 72 piese din otel inoxidabil de inalta calitate, care pot fi spalate la masina de spalat vase.

Iar pentru omleta din fiecare dimineata, imi doresc tare de tot o tigaie Wok, cu acelasi invelis cu efect stone, ca sa se asrteze cu oala. Se poate folosi si ea pe plita cu inductie.

De sarbatori vom avea si musafiri, asa ca as mai avea nevoie si de o sosiera Aura Silver, cu care sa fie serviti ca la carte. Sosiera Ambition din portelan de inalta calitate are un design-ul modern, geometric, aducand astfel un plus de stil oricarei bucatarii. E sosiera perfecta pentru a impresiona musafirii. Pentru ca si ei fac parte din acest film, ce se deruleaza an de an, intr-un decor plin de coronite si lumini, cu aroma de cozonac proaspat scos din cuptor.

Sa mai stii, Mosule, ca dorintele mele fac parte dintr-un plan mai maret. Eu imi doresc sa ma fac, cand oi fi mare, o bucatarie complet echipata, asa incat sa le fiu de folos locatarilor, sa le fac viata mai usoara si bucatele mai gustoase. E o misiune importanta aceasta, si una din rezolutiile mele pentru anul ce va veni. Doar asa, echipata cum se cuvine, de la un brand inovator, voi putea sa devin un aliat intr-ale gatitului.

Semnat,

A ta mica bucatarie care vrea sa se faca repede mare

Articol scris cu gandul la sarbatori, pentru SuperBlog, editia de toamna 2021.

Sponsor:

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *