Skip to content

#smartshopping = economisire

Se spune că femeile sunt cheltuitoare, dar nici cu bărbații nu mi-e rușine. Secretul e să îi pui în fața unei pasiuni de-ale lor. Soțul meu, de exemplu, e în stare să cheltuiască mii de lei dintr-o lovitură, a se citi sesiune de shopping online, dacă e să cumpere jocuri pentru PS4. Are deja o colecție impresionantă de jocuri, dar ca orice colecție, e deschisă spre noi achizițîi. Ultimul pe care și l-a luat a fost un Astro Bot Rescue Mission, un joc inovativ și imaginativ, cu animații care te țin pe vârful picioarelor pe tot parcursul misiunii, după spusele lui bărbatul-miu, atât de inovativ încât necesită un upgrade de consolă, adică un PlayStation VR.

-Perfect, asta înseamnă altă achiziție, așadar alți bani cheltuiți, am oftat eu. Cam la fel de adânc cum oftează și el, de fiecare dată când îmi cumpăr a enșpea pereche de sneakers. Suntem doi fii risipitori, la aspectul ăsta nu ne potrivim deloc. Ideal ar fi fost ca unul dintre noi să fie mai zgârcit, așa poate ajungeam și noi să construim ceva. Dar nu e timpul pierdut, mai ales că am un as în mâneca. V-am făcut curioși? Vă dau deocamdată un indiciu: cashclub.ro.

 

#smartshopping = economisire

 

Eu, una, îmi recunosc viciul: oricât au încercat ai mei să mă învețe să-mi strâng banii la pușculiță, făceam ce făceam și dădeam din când în când spargerea, așa că, per total, tot goală era. Pe scurt, nu sunt cea mai chibzuită persoană când vine vorba de banii proprii. Asta pentru că viciul meu e shopping-ul – mai ales cel online.

De mulți ani fac shopping online, e plăcerea mea vinovată de care nu concep să mă privez. Mai ales de când am descoperit CashClub, o platformă de cashback super ușor de folosit și care îmi oferă o mulțime de beneficii (inclusiv Cupoane de reducere).

Dar să încep prin a vă spune ce este și cum funcționează. În primul rând, instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături online. Indiferent dacă ai de gând să cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto, cu ajutorul acestei extensii de browser sau aplicații de mobil vei putea primi un procent înapoi din valoarea cumpărăturilor, procent ce variază între 1% și 30% cashback.

E ca și cum, de fiecare dată când mergi la cumpărături, ai primi un cadou – garantat. Cam asta face CashClub, doar că pe tărâmul cumpărăturilor online. Primesc bani înapoi și reușesc, în sfârșit, să economisesc. La fiecare pereche de sneakers cumpărată primesc un procent cu care să contribui la următorul joc PS4 pe care și-l dorește soțul în colecție. Uite-așa vom avea și armonie în cuplu, și bani strânși în cont.

Cashback folosind CashClub, stimulul perfect de a economisi

sursa foto: CashClub

Cashback înseamnă, practic, să primeșți bani înapoi. Persoanele înscrise în programele de acest tip, utilizează link-uri de afiliere primesc un procent din suma cheltuită de o persoană care accesează acel link. Link-urile din platformă sunt și ele link-uri de afiliere, dar spre deosebire de platformele de marketing afiliat, procentul este împărțit între CashClub și cumpărător.

Altfel spus, folosind CashClub, economisesc cumpărând.

În plus, pe CashClub pune la dispoziție și un comparator de prețuri pentru a lua decizia corectă.

De asemenea, cei care își invită prietenii în club primesc 30 de lei pentru fiecare persoană care își activează un cont și plasează o comandă.

Cum poți beneficia și tu de beneficiile CashClub? Simplu, trebuie să instalezi extensia CashClub pentru Chrome, ori aplicație cashback gratuită  pentru telefon (disponibilă atât pentru iOS, cât și pe Android).

Nu ai nimic de pierdut, ba dimpotrivă, ai o mulțime de beneficii. În primul rând, nu te costă absolut nimic. Apoi, este usor de instalat, sunt sigură că până și maică-mea s-ar descurca să-și descarce aplicația și să-și facă un cont.

Apoi, cel mai important beneficiu pentru mine, mă ajută în mod REAL să economisesc. Și v-am spus deja că nu e în natura mea să fac asta, dar cu CashClub, îmi vine cumva natural să o fac.

sursa foto: CashClub

Și, mai ales, am acces la o mulțime de branduri. Prin platforma lor am acces la 800 de magazine / afaceri partenere între care: Auchan, Flanco, Libris, Elenfant, Cărtureșți, Answear, Fashion Days, Decathlon, Autonom și altele. Comisioanele sunt extrem de tentante, iar banii pot fi retrași din cont după ce strâng suma de 50 de lei (din comenzi nereturnate, bineînțeles).

Dar tu? Ce metodă de a economisi ai găsit, care să ți se și potrivească? Și ce părere ai despre CashClub? Dă-mi un semn în comentarii!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022, ediția de toamnă.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *