Skip to content

Spectacolul trebuie să continue | #FARASTOP

Foto via Femi.Eko/Pagina de Facebook

Îmi amintesc ziua aceea de parcă s-ar fi întâmplat mult mai de curând decât s-a întâmplat de fapt. Eram într-a cincea și încă mă jucam cu păpușile. Așa am fost eu mereu, puțin mai în urmă cu toate, dar asta a avut și părți pozitive, căci am copilărit mult și bine (și încă o mai fac uneori). Dar să revin la ziua aceea. Aveam serbare noi, fetele din grupul de dans urban. Ne pregătisem jumătate de an pentru serbarea asta, și urmau să vină nu numai părinții noștri să ne privească și să ne aplaude, ci și băieții din școala noastră și nu numai. Presiune mare, ce mai!

Emoțiile erau cât casa, dar aveam încredere că totul o să iasă bine, după atâtea luni de pregătire. Și apoi, adrenalina și emoțiile ne vor da aripi, mă îmbărbătam eu. M-am îndreptat cu gândurile astea bune în minte spre prietena mea cea mai bună, Carmina. Când am ajuns mai aproape de ea, am observat că avea lacrimi în ochi. Mi-a spus că i-au venit musafirii, adica e pe stop, mi-a subliniat, în caz că nu înțelesesem din prima. Și că nu poate să riște să i se vadă vreo pată pe chiloți când va face “lumânarea” pe scenă. Penru cei nefamiliarizati cu termenul, lumânarea e o mișcare de stat pe spate, cu picioarele în sus, timp de aproape un minut. Noi, fetele din grupul de dans, aveam un fel de pantaloni scurți albi și fuste largi, deci pantalonașii cei albi rămâneau expuși.

Cum ar fi putut fi ziua Carminei. #FARASTOP

 

Supărarea Carminei că nu putea să participe la serbarea pentru care se pregătise atâta m-a urmărit multă vreme. În ziua de azi, când tehnologia a început să-și spună cuvântul, inclusiv în domeniul produselor pentru perioada menstruală, acest lucru sigur nu s-ar fi întâmplat. Carmina ar fi putut folosi pur și simplu o cupă menstruală sau un tampon cu putere mare de absorbție și povestea aceasta cu serbarea ar fi putut fi una fericită pentru ea.

De curând am descoperit produsele menstruale sustenabile de la Femi.Eko®, un brand danez care invită femeile moderne din România să descopere produsele sustenabile, de igienă feminină, create cu grijă.

Cupele menstruale de la Femi.Eko®, chiloții menstruali și absorbante reutilizabile fac ușor gestionabile și confortabile toate tipurile de flux menstrual, oferind protecție și în cazul incontinenței urinare, secrețiilor zilnice, transpirației abundente.

Cum ar fi putut-o ajuta o cupă menstruală pe Carmina (a se citi “pe oricare din noi, femeile”)

Și ce este, mai exact o cupă menstruală? Un dispozitiv ciudat și la modă? NU.

Este un dispozitiv igienic non-iritant care este introdus în corpul femeii ca un tampon. Însă e o MARE diferență între tampon și cupă.

În timp ce un tampon absoarbe sângele menstrual, o cupă menstruală îl va colecta, fără a usca vaginul.

Ceea ce se traduce în mai puține iritații, mai puțin disconfort și, în cele din urma, mai multă libertate!

Cupa menstruala Femi.Eko® poate fi purtată până la 10 ore, în funcție de fluxul tău. Și are o durată de viață de până la 2 ani.

Iată de ce e o alegere inteligentă și fără fițe, pentru toate femeile care s-au săturat să cheltuiască lună de lună pe produsele de igienă.

Backed By Science Fact

Pierdeți mult mai puțin sânge în timpul menstruației decât credeți (între una și șase linguri cu lichid menstrual).

Focus pe sustenabilitate

Grija față de prezentul și viitorul planetei care ne găzduiește pe toți este unul dintre motivele pentru care brandul danez nu asigură o singură soluție, ci produce o gamă diversă de produse, folosind mai mult de un material durabil și sustenabil, atent selecționat, testat și atestat. Femi.Eko își va extinde în mod constant gama de produse, urmărind să răspundă tuturor nevoilor femeilor.

Gama sustenabilă, de produse ecologice, reutilizabile și sănătoase este dedicată femeilor cu menstruații normale sau abundente, adolescentelor, lăuzelor, post-partum și femeilor ce trec prin menopauză. Mai mult, versatilitatea acestor produse face ca ele să fie utile nu doar pentru menstruație, ci rezolvă și probleme extrem de deranjante precum incontinența.

Dar tu? Ai avut vreo zi cu stress din cauza petelor sau potențialelor pete, cum a avut prietena mea Carmina? Eu, sincer, da. Mi-ar fi plăcut să fi existat produsele Femi.Eko® pe vremea când experimentam lacrimile de ciudă din acele zile.

Te invit să-mi povestești în comentarii experiențele tale din “acele zile”. We got this!

Articol scris pentru SuperBlog, ediția de primăvară 2022.

Sponsor:

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *