Skip to content

Tehnologia pe care o iubim, viitorul pe care nici măcar nu-l intuim

Majoritatea oamenilor adoră tehnologia pentru…fructele ei. Și știți foarte bine ca fructele ei pot fi cel puțin la fel de dorite ca cele din copaci. Să poți să faci lucruri la care nici nu visau străbunii noștri, să faci lucruri mai repede, mai ușor și mai ieftin, toate sunt acum posibile cu ajutorul tehnologiei. Alții se bucură de noutățile din sfera tehnologiei doar de dragul noutății. Pentru ei, forma preferată a tehnologiei e noua tehnologie.

Oricare ar fi motivul pentru care o iubim, un lucru e sigur: ne face taskurile mai ușoare și ne rămâne mai mult timp pentru noi. Timp pe care, în cazul meu, tot cu tehnologia mi-l ocup. Pentru că sunt pasionată de Gaming. E ceva perfect normal pentru mine să mă încing la un joc cu orele, așezată comod într-un scaun de gaming, fie la un serial pe Netflix care îmi ocupă tot weekendul.

 

Video realizat în Canva

Cei de la Spacer – IT comes home și-au propus (și au reușit) să aducă mai mult confort tehnologic în viața noastră, prin echipamentele electronice și IT livrate în fiecare casă. Ei livrează o gamă largă de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri, cooling pad, accesorii PC, componente PC, boxe, rucsacuri, genți, etc. Uite, scaunul acesta de gamin, de pilda, e perfect pentru confortul pe care îl aduce sesiunilor mele prelungite de Heroes 3. Unde mai pui ca are fix nuanța de verde pe care o au draperiile din colțul meu de gaming din sufragerie.

Cum cei de la Spacer au o experiență de peste 10  ani pe piața din România, știu că merg pe mâna unor profesionișți și a unor oameni pasionați cu adevărat de tehnologie, la fel ca mine. Fiind mai deschiși la noi tehnologii și implicit la minte, cei de la Spacer au avantajul de a fi dinamici și adaptați la cerințele omului modern.

Chiar dacă în general sunt o fiintă destul de comodă, călătoriile și activitățile în aer liber sunt momentele în care îmi limpezesc mintea și, prin fluxul accelerat al sângelui la pedalat sau la alergat, noi sinapse prețioase se creează și noi baterii se încarcă. Pentru sesiunile de biking, am găsit accesoriul perfect. Tot de la Spacer, în secțiunea Sport și Călătorie. Un suport de bicicletă SPACER pentru SmartPhone, cu fixare de ghidon.

O altă parte a vieții mele în care țin aproape tehnologia este făurirea de povești cu ajutorul cuvintelor, al imaginilor, al filmuletelor. Cu ajutorul technologiei, pot face asta la fel de bine de acasă, ca și de pe o terasă de pe malul mării. Unii, mai curajoși decât mine, au mers mai departe de atât. Au intrat pe domeniul freelancingului. Și nu cred că e cazul să vă explic cât de interesant e acest domeniu și câte satisfacții poate aduce simplul fapt de a-ți face cunoscute și folosite aptitudinile la nivel global.

Cum inspirația îmi vine cel mai adesea când sunt în pat, accesoriul preferat pentru laptopul meu e o măsuță Spacer, cu înălțime reglabilă, inclinare ajustabilă, stopper laptop, echipată cu porturi usb. Așa, nici măcar nu e nevoie să mă ridic din pat, pot face totul de la adapostrul culcușului meu cald.

Un alt accesoriu util de pe Spacer, de data aceasta pentru telefon, sunt căștile wireless, tip monocască, cu microfon pe cască, conectare prin Bluetooth. Beneficiez de timp de ascultare de până la 5 ore și de redare/oprire/răspuns/apelare rapidă/terminare apel/respingere apel.

Technologia ne ajută să ne organizăm viața și să lucrăm mai eficient, ne ajută să accesam informația chiar în momentul în care avem nevoie de ea, ne ajută să vindem și să cumpărăm mai ușor, să găsim cel mai bun preț pentru produsul pe care îl vrem. Dar povestea nu se termină aici! Uneltele și tehnologiile moderne, metodele de control al calității, producția în masă chiar și în sfera produselor de înaltă tehnologie, toate aceste lucruri sunt legate între ele și ne ajută să obținem produse mai bune la un preț mai mic.

Colaj realizat în Canva

Acestea fiind zise, cine se îmbarchează cu mine intr-o călătorie de neuitat, sa facem o incursiune în viitor? Cu gândul, desigur. Oricum, chiar dacă ne-o imaginăm în felurite moduri, pun pariu ca tehnologia va bate orice așteptare.

Dar tu? Încă te mai întrebi de ce iubim tehnologia? Îți poți imagina o lume în care să trăiești fără toate aceste gadgeturi grozave care par o normalitate în viețile noastre? Eu nici nu vreau să-mi imaginez așa ceva. Te aștept în secțiunea de comentarii să-mi povestești tu cum faci sa vina Tehnologia la tine acasa?

Sursa foto: Spacer.ro

Articol scris pentru SuperBlog, ediția de toamnă 2022.

Sponsor:

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *