Skip to content

Un cadou ca nici un altul

Cadouri inutile au fost și vor exista mereu. Mi-e plina casa de cadouri promoționale de pe la magazine, farmacii, firme cu care colaborez. Chiar dacă au fost dăruite cu cea mai buna intenție, nu pot spune ca le-am folosit vreodată sau ca și-au atins scopul de a mă fideliza în vreun fel. Vorba cu “atenția contează” nu se potrivește în acest context, căci toate acesta mici atenții nu fac decât să-mi aglomereze micul apartament. Chiar nu am de gând să-mi închiriez o boxa pentru a le depozita.

În rândurile ce urmează o sa va descriu cadoul perfect pentru mine, un cadou care mi-ar fi de un REAL folos, mai ales de când am o mulțime de treburi pe cap și am lecitina nu-și mai face efectul. Bine, hai, poate îmbătrânesc. Ideea e ca port ochelari de miopie de vreo 2 ani și au fost nenumărate ocaziile în care mă grăbeam sa ies din casa și nu mi-i găseam. De câteva ori îmi erau taman pe nas.

Dacă aș fi avut un mini dispozitiv, cea care sa mi-i găsească rapid, n-aș mai fi întârziat la chestii importante. Același dispozitiv se poate folosi și pentru cheie, telefon, sau alte obiecte esențiale.

Un alt cadou pe gustul meu ar fi cerceii din argint. În cât mai multe culori la piatra, cu atât mai bine, căci asta înseamnă ca ii pot asorta cu mai multe ținute. Am găsit un set de 7 perechi de cercei din argint Pe Today Advertising. Absolut adorabili! Port doar bijuterii din argint, de când mă știu, așa ca niște promoționale din argint ar fi cadoul ideal pentru mine.

Pe aceasta cale, fac apel la bunul simț al antreprenorilor care, sper, se vor orienta spre cadouri adevărate pentru clienții lor. Și că vor oferi promoționale custom made, care să fie personalizate cu mesajul sau brandul lor în cele mai mici detalii.

Dacă ești în pana de idei în legătură cu obiectele promoționale pe care le poți dărui drept cadou, iei recomand Today Advertising. Ca agenție full stack, Today Advertising vorbește de peste 15 ani limba cadourilor promoționale. Ei sunt cei care au adus în România produse inovatoare, obiecte utile, care rezolvă nevoi adevărate și urgente. Și, în cazul lor, în spatele serviciilor și produselor, se afla și principii solide, căci ei au reușit sa transforme întregul proces de selecție a unui cadou personalizat într-o experiență pe care îți va face plăcere să o repeți iar și iar.

Nu uita: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face (cadou).

Sursa imagini: TodayAdvertising


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

Sponsor:

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *