Categories: Frumusete

Hot or not? Sprancene groase.

Ma uitam aseara la niste poze de acum 5 ani, la o sueta cu prietenele mele. Momente si oameni-cheie care s-au perindat prin perioada studentiei noastre. Erau toti acolo, in pozele developate regulamentar si scoase pe hartie lucioasa, inghesuite intr-un album foto, nu intr-o rama digitala, cum se poarta acum. O prietena a remarcat asa, intr-o doara, cand a dat peste o poza de-a mea:  “Ce bine iti statea cu sprancenele groase!”.

Atat mi-a trebuit. Oricum simteam nevoia sa schimb ceva la mine. Asta era! Sprancenele. Mi le-am tot pensat in ultimii ani, si cum le mai greseam, incercand sa le dreg, le-am facut din ce in ce mai subtiri. Daca  arunc o privire mai insistenta in oglinda, nici nu ma prea avantajeaza sprancenele subtiri. Am pometii inalti si maxilarele putin mai proeminente, asa ca o pereche de sprancene groase, lungi si arcuite e exact ce imi trebuie pentru o privire mai intensa si mai expresiva.

Plus ca se poarta in draci sprancenele groase! Incepand cu Brooke Shields, Victoria Beckham, Camilla Belle, Beyonce Knowles, Natalia Vodianova, pana la Keira Knightley, Daniela Mirzac sau Miranda Kerr, toate au ales sprancenele groase pentru un look dramatic in 2010.

Atentie, sprancenele groase un inseamna insa sprancene nepensate, stufoase si neperiate. Cand spun sprancene groase nu ma gandesc la sprancenele stufoase ale lui Mircea Albulescu. Ci la sprancene bine definite fara fire pe de prisos pe pleoapa, periate cu un pieptene special, eventual date cu mascara pentru sprancene. Daca esti blonda naturala, nu te aventura la sprancene inchise la culoare, contrastul este prea izbitor. Mai bine decoloreaza-le intr-o nuanta de icy-blonde, pentru un look balai si natural.

Sprancenele groase se intretin cu ulei de masline, care stimuleaza cresterea lor. Un strop de vaselina poate face minuni. Cel mai bine arata insa cand sunt date cu ceara speciala, le face lucioase, regulate si stau in directia pe care le-o imprimam timp de 24 de ore.

Inca ceva. Nu oricarui chip i se potrivesc sprancenele groase. Daca ai o fata cu trasaturi fine, fragila, ca a lui Gwyneth Paltrow, de exemplu, acest tip de sprancene nu sunt pentru tine. Unei fete micute, delicate i se potrivesc cel mai bine sprancenele subtiri, pensate in functie de forma chipului.

Voi ce tip de “sprancenate” sunteti? Astept sugestiile voastre. Sa trec oare pe sprancene groase? Inca nu m-am hotarat 100%.

 

Comentarii

comments

ICDP

Recent Posts

Katz GastroLab, locul în care să ieși cu prietenii în București

Avem gurmanzi și petrecăreți de pe aici? Pregătiți-vă pentru o poveste despre grupul meu de…

2 weeks ago

Denis, pericol public al călătoriilor, lovește din nou. Noroc cu Vasco, noul meu erou

Sunt o turistă incurabilă, un fel de "Denis, pericol public" al călătoriilor, cum îmi place…

4 weeks ago

Cu Vin Amintirile se Țin. Lanț, ca glumele și poveștile la un pahar de Beciul Domnesc.

Soarele de primăvară mângâia curtea casei bătrânești, unde familia se adunase pentru a sărbători Paștele,…

1 month ago

Apocalipsa amânată: O poveste cu microorganisme și halate de unică folosință

Lumea se mișcă rapid, cu o viteză amețitoare. Suntem bombardați cu informații, cu știri alarmante,…

2 months ago

reConstruim acasă, pentru o țară mai frumoasă

Lumea construcțiilor nu este doar despre ciment și cărămizi, ci despre vise și speranțe, căci…

2 months ago

E plăcere, vinerea, vinul în familia mea

Vinerea are o aromă aparte în familia mea. O aromă dulce-acrișoară, cu note ușor lemnoase,…

2 months ago