Skip to content

Trei tehnologii, beneficiari mii și mii

tehnologii inovatoare in materie de electrocasnice

Era odată ca niciodată o mamă ce realizase multe la viața ei, inovatoare tehnologii, ajutase o mulțime de oameni să-și îmbunătățească traiul de zi cu zi, să-și focuseze activitățile în jurul unor electrocasnice pe care ea le lansa în univers, după ce echipe întregi de ingineri și tehnicieni își puseseră mințile și știința la contribuție, pentru construirea lor. Dar nu era de ajuns că le creau, nu, Toshiba și echipa ei de inovatori într-ale electrocasnicelor mergeau mai departe de atât: le îmbunătățeau continuu, inventau noi funcții revoluționare, inspirate din viața oamenilor, așa încât fiecare produs era întruchiparea ideilor inovatoare ale unor minți luminate.

Toshiba era o fină observatoare a oamenilor: îi studia îndelung, le cerceta obiceiurile, le asculta problemele și, la sfârșit, venea cu încă o idee care să le îmbunătățească simțitor viața. De asta oamenii o iubeau și, când și-a trimis în lume cele trei fiice, le-au urmărit evoluția cu adorație și curiozitate.

Căci da, avea trei fiice Toshiba, una mai frumoasă ca cealaltă. Plasma Pure, The Great Waves și Cyclone Mix.

 

Plasma Pure

Avea un chip angelic și, deși părea rece la prima vedere, avea un suflet mare, sărea degrabă în ajutorul oamenilor, ori de câte ori mirosurile neplăcute și bacteriile le invadau frigiderele. 

Odată ajunsă în casa oamenilor, Plasma Pure asigura prospețimea alimentelor și siguranța familiei în mijlocul căreia era. Ionii și electronii produși de plasmă aveau puterea de a elimina eficient bacteriile (deci prelungeau prospețimea alimentelor, înmulțirea bacteriilor fiind cauza stricării acestora) și neutralizau cu succes mirosurile neplăcute, purificând aerul. Prin simpla ei prezență, ea reușea să ridice nivelul de igienizare și deci de sănătate al unei familii. 

Avantajele sistemului de sterilizare și eliminare a mirosurilor neplăcute pe care le aducea ea o făceau să fie iubită și primită cu brațele deschise în orice casă.  Nu doar că alimentele aveau, ca prin minune un gust bun și proaspăt mai mult timp, ci oamenii scăpau și de stresul bacteriilor care le amenințau mereu sănătatea și imunitatea.

Sertarele pentru păstrarea salatelor din frigider pot dezvolta de 750 mai multe bacterii decât nivelul considerat sigur, avertizează oamenii de știință într-un studiu. Printre cele găsite în sertarele frigiderelor se numără și temutele E.coli, salmonella și listeria. Testele efectuate au evidențiat prezența a 7.850 de colonii de bacterii formate pe centimetru pătrat. Sună înspăimântător, nu-i așa? 

Plasma Pure știa foarte bine că scopul unui frigider este acela de a menține alimentele în condiții de siguranță, așa că își punea în funcțiune întreaga forță de care era în stare (și era în stare!) ca să reducă la nivel minim șansele frigiderelor de a dezvolta bacterii sau mucegai. Mai mult, în perioadele calde, performanța frigiderului devenea și mai importantă, datorită puterii necesare pentru păstrarea temperaturilor optime (se știe că temperatura scăzută inhibă dezvoltarea bacteriilor). Curățărea regulată a frigiderului scade riscul dezvoltării mucegaiului și bacteriilor (inclusiv e.coli, salmonela), dar nu asigură o protecție de 100%. Aici intervenea ea, Plasma Pure, cu toată inovația cu care a fost înzestrată. 

 

The Great Waves 

Cealaltă fiică, la fel de orientată spre ajutorarea oamenilor și la fel de futuristă ca și sora sa, The Great Waves era curată ca lacrima și, în orice casă era primită, reușea să protejeze hainele în timpul spălării și să garanteze o economie considerabilă de energie, detergent și timp. Era eficiența întruchipată, și oamenii au găsit în ea un aliat de nădejde, când venea vorba de spălatul hainelor.

The Great Waves™ se baza pe două ajutoare de nădejde: Flash Wave și Eco Cold Wash.

Flash Wave, care făcea ca viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară să permită obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apa la o temperatură mai ridicată.

Si Eco Cold Wash, care asigura economisirea energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%. Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave, capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată.

Pentru puterea ei de a transforma orice rufe în haine pure, viu colorate, The Great Waves făcea de fiecare dată valuri, reușind să-i convingă până și pe cei mai reticenți locuitori ai regatului să recurgă la ajutorul ei. Iar mărturiile lor se transformau în cea mai bună carte de vizită pentru a ajunge în alte și alte case.

 

Cyclone Mix

Era foarte apropiată de sora ei, The Great Waves. Și ea, ca și sora sa, era specializată pe mașinile de spălat. Iute și ageră, Cyclone Mix rezolva repede orice problemă apărută, reușind să îmbunătățească simțitor performanțele de spălare. Cu ajutorul rotorului din sertar, CycloneMix™ mărea capacitatea de dizolvare a detergentului, așa încât rata de dizolvare a detergentului creștea cu aproximativ 20%, comparativ cu modelul fără CycloneMix™.

Oamenii își doreau o igienă cât mai corectă și sănătoasă, iar fetele Toshibei intuiau asta cel mai bine. CycloneMix, ramforsată cu garnitura antibacteriană și curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C, reușea să facă asta cu brio. 

 

infografic tehnologii Toshiba

 

Un model revoluționar de frigider cu funcție antibacteriană, dotat cu tehnologie Plasma Pure

Dintre cele mai recente creații ale Toshibei si ale echipei ei de ingineri dedicați, mi-a atras atenția modelul de frigider GR-RF646WE-PMS, nu numai prin designul futurist, modalitatea de deschidere, liniile inovatoare și jocurile de lumină, unicitatea, eleganța și adaptibilitatea față de orice mediu, ci și prin următoarele caracteristici pentru care ÎL VREAU:

❄ Calitate Japoneză 3 systemTM. Tehnologia 3 System folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime incredibilă.

❄ Dual Inverter. Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare ce oferă clasă energetică A++. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zazgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. Compresorul și invertorul variază puterea pentru stabilizare.

❄ Plasma Pure care produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

❄ Alloy Cooling, care se bazează pe un aliaj metalic special şi care permite să răcim interiorul frigiderului mult mai rapid și mai uniform.

❄ 26 compartimente (mai mult decât suficiente pentru o familie de trei, cum suntem noi). Designul comod al rafturilor produs de inginerii japonezi oferă posibilitatea de a utiliza întreaga suprafaţă şi asigură un acces confortabil la orice aliment din frigider.

❄ Spațiu de conversie. Datorită temperaturii care poate fi reglată de la -18° la 7°, este posibil să păstrăm legume, fructe, pește și carne în același compartiment. Putem extinde capacitatea frigiderului cu 15% cu o singură atingere a butonului. Si să depozităm o cantitate suplimentară de 91 de litri de alimente proaspete, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider.

Aparatele frigorifice și mașinile de spălat Toshiba sunt concepute pentru a oferi siguranță, prospețime și o mai bună calitate a vieții.

 

Mașinile de spălat T07 Series

Creată din același impuls inovator, seria Toshiba T07 este proiectată în funcție de nevoile moderne ale utilizatorilor și își propune să ofere un management exclusiv de spălare pentru orice familie.

Iată câteva dintre tehnologiile cu care sunt dotate mașinile de spălat din această serie:

? The Great WavesTM care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.
? SenseDoseTM poate cântări și calcula cantitatea corectă de detergent in funcție de încărcătură, cu o acuratețe de până la ±1ml. Detergentul se distribuie apoi automat, ceea ce duce la eliminarea reziduurilor si pierderilor din ciclurile de spălare.
?360 spray, un spray cu largă acoperire care accelerează dizolvarea detergentului, curăță reziduurile de spumă de pe garnitura ușii și de pe sticla de la hublou.
?Curățarea tamburului (90°). Utilizarea repetată a mașinii de spălat duce la depunerea reziduurilor de săpun, minerale și chimicale din detergent, creând un strat ce poate dezvolta bacterii. Din acest motiv, programul de curățare a tamburului este extrem de important atât pentru igienizarea hainelor, pentru sănătatea membrilor familiei, cât și pentru eficiența maximă a aparatului.
? Sense slide. Inspirat de telefoanele inteligente, acum putem utiliza mașina de spălat printr-o ușoară atingere și glisare. Mai mult, panoul de control rezistent la apă permite utilizarea chiar și cu mâinile umede.
? Garnitură antibacteriană. Este greu de crezut că un aparat folosit pentru curățarea rufelor trebuie protejat la rândul lui de bacterii care pot amenința sănătatea utilizatorului. Garnitura este de obicei locul unde observăm depuneri, murdărie sau chiar mucegai, însă învelișul protector al garniturii mașinii de spălat Toshiba conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă.

Citeste si: Comanda ta va ajuta pe cineva

Beneficiile folosirii electrocasnicelor cu funcție antibacteriană de la Toshiba:

Noile aparate frigorifice și mașini de spălat de la Toshiba sunt concepute special pentru a oferi SIGURANȚĂ, PROSPEȚIME și O BUNĂ CALITATE A VIEȚII!

Pentru mine, funcția antibacteriană este extrem de importantă, pentru simplul fapt că, prin ea, igiena ajunge la un alt nivel la mine acasă. Noile tehnologii reușesc să facă asta, așa că le voi adopta cu brațele deschise!

Iată ce poate face funcția antibacteriană pentru mine și pentru familia mea:

? Un nivel de igienă și de sănătate ce ține de tehnologia viitorului, prin combaterea eficientă a bacteriilor periculoase.

? Adio mirosurilor neplăcute din frigider. Știi senzația aceea de jenă profundă, când ai musafiri și trebuie să deschizi frigiderul din sufragerie? Ei, cu tehnologia Plasma Pure powered by Toshiba e garantat că nu se vor mai revărsa mirosurile neplăcute din frigider, care să-i facă pe musafiri să strâmbe din nas. 

? Am parte de mâncare proaspătă, mai mult timp, așa încât tu și familia ta să vă bucurați de întreaga valoare nutritivă a alimentelor și de o prospețime fară egal. 

? Economisesc bani și mâncare investind într-un frigider cu funcție antiibacteriană. Portofelul meu va sesiza diferența, când cumpărăturile mele săptămânale vor dura o săptămână, și nu câteva zile. 

? Pun umărul la efortul comun de a salva paneta. Prin faptul că se consumă mai puțină energie și mai puțin detergent, electrocasnicele Toshiba contribute la efortul comun în ce privește sustenabilitatea.  

 

 

Și încălecai pe-o șa…

Și vă spusei povestea așa. În care oamenii,  înspăimântați de valurile de bacterii și virusuri care îi invadau din când în când, au descoperit în tehnologiile Toshiba aliatul de care aveau nevoie și upgrade-ul la un nivel de igienă mult mai înalt. Iar cele trei fiice pe care le-a trimis în lume reușeau să-i vrăjească pe toți prin deschiderea lor spre tehnologia viitorului și prin dorința de a le îmbunătăți viața

Foto via toshiba-lifestyle.com/ro

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *